در خارج:«طالبان به حقابه، کویت و عربستان به میدان گازی، امارات به جزایر سه گانه، آذربایجان به خطوط مرزی و عراق به دلارهای گازی طمع دارند، چین نفت مان را غارت می کند و با مکر روسیه درگیر جنگ اوکراین می شویم، ولی سیاست خارجیمان را متفاوت از گذشته و عزتمندانه می دانیم.
محمد سالاری
در داخل: آب قطعی دارد و در معرض اتمام است،در تابستان برق صنایع قطع است و برق خانگی مشکل دارد،در زمستان گاز صنایع قطع است و هوا آلوده،زمین فرونشست عجیبی دارد،تورم استخوان سوز است،فساد بیداد می کند،بحران مدیریت فریاد می زند،سرمایه اجتماعی مضمحل شده و ملت خشمگین،مهاجرت از نخبگان به عموم رسیده،باج و خراج را بالا برده اند،مایملک مملکت را بین خودشان به اسم وقف و بودجه به مساوات تقسیم کرده اند و شمارش موارد دیگر از دست خارج است!
در مورد شوروی آورده اند که:
نسل سالخورده رهبران شوروی،میراث خواران انقلاب۱۹۱۷ حکومتی بوجود آورده بودند که عملکرد آن از بسیاری جنبه ها فاجعه بار بود.اگر امیدی به ادامه حیات این نظام پرایراد می رفت،لازمه اش اصلاحات بسیار گسترده بود.که هیچگاه بوقوع نپیوست.
هرچند فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی همگان را شگفت زده کرد.اما این رویداد پیشگویانی همچون دیوید پرایس هم داشت که ناظر به وضعیت آشفته شوروی پیش بینی کرده بود:
«حداکثر تا سال۱۹۹۰ کل مکانیسم سرکوب از کار خواهد افتاد و دموکراسی جای آن را خواهد گرفت»