وکیل التجار، یک لقب رسمی دولتی است که در دوره قاجار به دلیل اعتبار و حسن شهرت به تاجران داده میشد و آقای میزانی از جمله تجاری بود که موفق به کسب این لقب شده بود. یکی از زیباترین سردرهای قدیمی و ارزشمند تهران، سردر بنای سرای میزانی وکیلالتجار است که از تزئینات گچبری و کاشیکاری معماری سنتی الهام گرفته شده است. این سرا در گذشته در میانه هسته مرکزی شکلگیری شهر تهران و در مرکز بافت تاریخی این شهر احداث شد و نشان از اصالت و هویت تاریخی منطقه دارد.سازه اصلی بنا مربوط به ۱۲۰ سال پیش و دوره قاجار بود که به دلیل تعریض میدان، بخشی از آن را تخریب شد اما میرزا محمد باقر میزانی این بنا را در سال ۱۳۰۸ شمسی دوباره احیا کرد و دوباره از آن به عنوان محل کسب و کار استفاده کرد.
سرا در آن زمان از مهمترین و معتبرترین بنگاه های تجاری تهران و محل فروش خشکبار بود.
بعد از میزانی، پسرش حاج هاشم میزانی اداره سرا به عهده گرفت و برای مدتی از این سرا به عنوان کارخانه قندریزی استفاده شد. بعد از حاج هاشم میزانی این سرا به دست ورثه افتاد و فعالیت آن محدود و در نهایت به انبار خانوادگی تبدیل شد. سال ۱۳۹۰ شمسی، دو تن از نوادگان وکیل التجار تصمیم به مرمت سرا گرفتند. نوادگان میرزا محمدباقر میزانی در طول سالهای گذشته با احترام به فرهنگ ایران زمین، در مدت شش سال آن را مرمت و بازسازی کردند.
سرا، مکانی بسیار بزرگ و دو طبقه در بازار بود که معاملات کلی در آن انجام میگرفت. در طبقه بالا دفترهای تجارت و در طبقه پایین انبارها و کارگاههای تولیدی قرار داشت. سرای وکیلالتجار با ۱۴۰۰ متر زیربنای قابل استفاده، در مرداد سال ۱۳۹۶ شمسی با حضور هنرمندان و جمعی از مسئولان سازمان میراث فرهنگی و شهرداری منطقه ۱۲ با کاربری جدید کافه و رستوران سنتی، به صورت رسمی افتتاح شد.
این رستوران با حفظ اصالت در دکوراسیون، طراحی لباس پرسنل و طراحی منو آثار آن، توانسته الگوهای گذشته را احیا کند. همچنین در طراحی داخلی مجموعه وکیلالتجار، از اشیای مربوط به دهه اول قرن ۱۴، یعنی حد فاصل بین ۱۳۰۰ تا ۱۳۱۰ ، استفاده شده است.سرا در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۸۰ شمسی با شمارهی ثبت ۳۹۷۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید