وقتی خیال بخش خصوصی گردشگری راحت باشد که اگر بحرانی رخ داد بیمهای وجود دارد که جبران خسارت میکند، ریسک بیشتری میکند و سفر بیشتری را تضمین میکند و اتفاقات مثبت بیشتری رقم میخورد. نتیجه این اطمینان خاطر به توسعه گردشگری و تقویت زیر ساختهای گردشگری کمک میکند.
هرچند روال کار با جزییات مشخص نشده بود اما پیشنهاد شده بود دولت بخشی از اعتبارات این صندوق را از محل عوارض خروج از کشور، مالیات بخشهای مختلف گردشگری، هزینه صدور یا تغییر پروانههای حوزه گردشگری و… تامین کند. منابع تغذیه گوناگونی برای این صندوق در نظر گرفته شود و ما به ازای آن بیمههای تضمینی و اقدامات حمایتی گردشگری بوجود آید. دپارتمان حقوقی قوی برایش شکل بگیرد تا قوانین مرتبط با گردشگری را پیگیری کند، بودجههای گردشگری دولت و برنامههای توسعه مصوب مجلس را رصد کند، دستورالعملهای دست و پاگیر را پیدا کند و درخواست حذف بدهد و یا بالعکس خواهان یکسری دستورالعمل و آییننامه اجرایی و حمایتی در دولت و مجلس شود. یک صندوق کاملا حمایتی و کارآمد که ۴۹ درصد از آن دولت باشد و ۵۱ درصد متعلق به بخش خصوصی باشد.توانمندی داشته باشد و هیات مدیره و مدیرعاملش از طریق مجمع انتخاب شود و…
چه کارنامه وزینی در صندوق وجود داشته که صندوق حمایت از صنعتگران مظلوم و کمتوان حوزه صنایع دستی و صندوق حمایت از بخش خصوصی گردشگری را میخواهید به آن بسپارید؟!وضعیت بناهای تاریخی و گل سرسبد آنها عمارت مسعودیه برایتان عبرت نشد؟
اصلا صندوقی چنین بزرگ با بودجهای بزرگ و وظایفی بزرگ دقیقا موازی با اهداف وزارتخانه جز مفسده و گماردن مدیران و کارکنان سفارشی و بیتخصص و ایجاد یک الیگارشیوحاشیه امن برای برخی چه کارایی دیگری میتواند داشته باشد؟