از شش کلیسای مربوط به مسیحیان آشوری در تهران، کلیسای سنت جوزف یا حضرت یوسف از قدیمیترین این کلیساها است که در سال ۱۹۵۰ میلادی بنا شده است. آشوریان از قدیمیترین ساکنان تمدن بین النهرین بودند که نتوانستند در برابر اتحاد مادها و سکاها دوام آورد و از هم گسستند. همین باعث شد مردمان این سرزمین باستانی به شهرها و کشورهای اطراف پخش شوند و بخش عظیمی از آنان به ارومیه و سپس تهران وارد شدند. این قوم از اولین اقوامی هستند که دین مسیحیت را پذیرفتند، بناراین قدمت جشن سال نو آشوریها به هزار سال قبل از تولد مسیح میرسد.
کلیسا بر روی زمینی نسبتا بلند احداث شده و توسط هشت پله در قسمت غربی ساختمان به حیاط راه دارد. طبق پلان بازیلیک مستطیلی کلیسا با جهت جغرافیایی شرق به غرب و در ابعاد ۲۰ در ۱۶ متر ساخته شده است. محراب در قسمت شرقی کلیسا بنا شده و گنبد و سقف کلیسا بر روی قوسهایی تکیه دارد که خود بر ستونهای قطور و دیوارهای جانبی استوار شده اند. دو نیم ستون از هم طرح ستونهای اصلی کلیسا با نقوش تزئینی در بخش جلویی محراب قابل مشاهده است. نور کلیسا با سه نورگیر که هریک از آنها در دیوارهای شمالی و جنوبی نصب شدهاند، تامین میشود که از طریق پنجرههایی با شیشههای بزرگ و تزئینی به درون کلیسا بازتاب دارد. همچنین گنبد دارای هشت نورگیر ساده است که در کمال سادگی توانسته زیبایی و صلابت خاصی به نمای ساختمان اضافه کند. داخل کلیسا تزییناتی وجود دارد که نسبت به کلیساهای ارتدوکس بسیار ساده و بیآلایش است. رنگ زرد، کرم، طلایی و آبی بیشترین رنگ به کار رفته در داخل کلیسا است و در هماهنگی کامل با یگدیگر زیبایی و آرامش خاصی به کلیسا میدهد.و در نهایت، سردر کلیسا که با کنگره های دژ مانندش برگرفته از الگوهای باستانی است در واقع با اقتباسی از دروازه معروف شهر باستانی بابل ساخته شده است. این ورودی با عظمت به نوعی یادآور شکوه تمدن آشوریها در میانرودان یا بینالنهرین است.
در حال حاضر، آیینها و مراسم مذهبی آشوریها مانند عید میلاد مسیح، جشن تموز، مراسم قیام حضرت مسیح، شب ژانویه، عید آب پادشاهان، جشن عروج حضرت مسیح، جشن سال نو آشوریها در اول ماه نیسان در کلیسای سنت جوزف برگزار میشود.