به نظر می رسد قوه قضاییه در پی جرم زدایی است چون برخورد قضایی با موضوع بی حجابی هم به نارضایتی دامن می زند و هم پرونده ها را افزایش می دهد از طرف دیگر دولت هم می داند که اگر بخواهد نظر تندروها را جلب کند بخش های دیگر جامعه را ناراضی می کند در نتیجه توپ در زمین مجلس افتاده است. آیا به نظر شما تندروها می توانند دست بالا را پیدا کنند یا مجلس لایحه فعلی را تصویب می کند؟
🔘اظهار نظر در این رابطه کمی دشوار است به این دلیل که انسجامی درون ساختار سیاسی وجود ندارد و با بن بست و بحران مواجه شدهاند. بخشی از آنان که می بایست مسئولانه برخورد کنند مانند دستگاه قضایی خب طبیعی است که رویکرد دیگری را در قبال مساله حجاب اتخاذ کردهاند. بخشی هم که مسئولیتی ندارند در هر حال یک قانونی را مصوب میکنند و برایشان چندان مهم هم نیست که این قانون اجرا می شود یا مسیر دیگری را طی می کند. همچنان که توجه ندارند همین قانون موجود هم اصلا اجرا نمی شده و قصد هم نداشتند ببیند که چرا این قانون اجرا نمیشود.
🔘اصولا قانون خیلی معنای دقیقی در جامعه ایران ندارد. گویی که بیشتر میخواهند تکلیفی را از دوش خودشان بردارند و بگویند ما قانون نوشتیم. به عنوان مثال همین قانون ماهواره. آیا نمایندگان مجلس برایشان سوال پیش نمی آید که چرا اجرا نمی شود؟ ایا عدم اجرای آن توهین به حکومت و مجلس و قانون نیست که یک قانونی موجود است اما انجام نمی شود؟ در برابر این پرسش ها سکوت می کنند.
🔘بنابراین ممکن است دوباره قانونی نوشته شود ولی انجام نشود چون در موضع مسئولیت قرار ندارند. اما احتمال دیگری هم وجود دارد و این که بالادست این مجلس این مساله را حل کند و اجازه ندهد که به لحاظ تصویب قانون تندروی شود