یک پیشکسوت حوزه روزنامهنگاری معتقد است، تلاشها برای زنده نگه داشتن جریان اطلاع رسانی در ایران ولو به شکل محدود کنونی را باید زنده نگه داشت ولی اگر حاکمیت با آن مخالف است، به جای بازداشت خبرنگاران، مثل سال ۷۹، همه رسانهها را تعطیل کند.
عباس عبدی، فعال حوزه رسانه در گفتوگو با «شبکه شرق» با اشاره به تداوم بازداشت روزنامه نگاران در ایران اظهار کرد: «ظاهرا وضع ما مصداق این شعر است که: گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست/آنچه البته به جایی نرسد، فریاد است. واقعا موضوعی عجیب و تاسفآور است که رسانه ملیشان تا این حد سقوط کرده و وضعیت دیگر رسانههایشان هم، همین است که میبیند اما آنوقت آنان در پی این هستند که چند روزنامهنگار تحقیقی و مستقل را بازداشت و با آنان برخورد کنند.»
او ادامه داد: «خیلی وقت است که مرجعیت رسانهای به خارج از کشور منتقل شده است و علت آن هم، تماما همین برخوردهایی است که با روزنامهنگاران انجام میشود. اگر یک مرجع بی طرف در کشور وجود داشت تا بخواهد کسانی را محاکمه کند که با کارهای خود امنیت ملی کشور را در مخاطره قرار دادهاند، همین کسانی هستند که مرجعیت رسانهای را با این سیاستها در قبال روزنامهنگاران به خارج فرستادند.»